Меню
Здравей

Потребител:

Парола:


Помни ме

[ ]
[ ]
[ ]

    ДОБРЕ ДОШЛИ НА САЙТА НА " ЕСПРЕСО КАФЕ ВЕНДИНГ" ЕООД 
    

За нас

   Фирмата " Еспресо кафе вендинг" ЕООД се занимава с монтаж, обслужване и поддръжка на автомати за топли и студени напитки, автомати за пакетирани стоки. Ние предлагаме качествени и проверени във времето самопродаващи автомати за топли и студени инапитки на фирмите ZANUSSI,NECTA,BIANCHI. 

   Същите могат да бъдат инсталирани буквално навсякаде-на място, посочено от вас: във вашия офис, магазин, склад, предприятие или друг обект - дори под открито небе.    

   Предлагаме машини с различен капацитет и функционалност в зависимост от нуждите ви. По този начин кафе-автоматите ще бъдат винаги близо до Вас, вашите служители и гости. Инсталирането, обслужването и поддръжката на машините се извършват от квалифициран персонал и не водят до допълнителни разходи за клиента. Можете да бъдете наши купувачи, наематели, наемодатели или просто да опитате нашето кафе.

   Когато става въпрос за бизнес с вендинг машини, Вие може да се доверите на нашият опит в обслужването и предлагането на вендинг машини. Ако имате подходящо място за поставянето им, Ние можем да Ви предложим няколко схеми на съвместна работа. Сами можете да прецените кой от вариантите е подходящ за Вас.

   Мястото Ви е подходящо за поставяне на вендинг автомат и е с добра концентрация на хора?!. Може да предоставите Вашето място за да поставим там вендинг автомат. В този случай Вие не влагате средства при закупуването на автомата и не поемате разходите по обслужването му. Вашата печалба е процент от оборота на машината или фиксиран месечен наем независещ от продажбите. Ако имате въпроси можете да се обърнете към нас по посочени контакти